Sidor

onsdag 2 november 2011

En skyddsängel runt armen...

Skyddsängel snyggt i vitt
Idag satt jag och läste tidningen på jobbet om den senaste tekniken osv. så hittade jag en artikel om just "En skyddsängel runt armen"!

Produkten heter P.F.O. som står för Protective Fashon Object och är ett snyggt armbandssmycke som skall göra lite lite säkrare för gamla som unga =)

Hur det fungerar det då?

Jo, genom att man ger ett kraftigt trygg mot armlänens sida går det automatiskt ett larm till 3 st förutbestämda "skyggsänglar". De får direkt ditt telefonnummer så att de kan ringa upp dig samt en Google Map som visar exakt var du befinner dig. men det som är fiffigt är att det inte går att spåra dig om larmet inte gått för att just inte kränka integriteten.

Det positiva med armbandet är också att om man inte har några passande "skyddsänglar" eller om någon skulle vara bortrest eller utav någon anledning under en period inte kunna bestå med tjänsten som ens "skyddsängel" så kan man abonnera på tjänsten från bevakningsföretaget G4S!

Tycker att detta är en smart lösning som kanske inte löser problem som uppstår men trots det är ett "avskräckande" alternativ samt en säkerhet trots allt!

Skulle själv vilja ha ett sånt men priset är 2190:- men om man vänder på det...
Vad är priset i jämförelse med ditt liv?

Så skydda dig själv och dina barn!
Å snyggt är det också =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar