Sidor

lördag 10 mars 2012

Hetsigt möte =P

Ja då var man hemma igen efter ett hetsigt årsöte för ett politiskt parti. Har bara en sak att säga att jag är full i skratt efter allt som hänt där och allt som sagts. Hur kan man välja in en person och inte minst ge förslag på en person som "lever" på gamla meriter som precenterar sig som VD för ett företag som jag faktiskt jobbar på där vi av Koncernchefen fått veta att han INTE har något mer med företaget att göra.
Koncernchefens ord: "Han kommer från och med nu och under 6 månaders tid att jobba hemifrån men har INGET med företaget mer att göra. Naturligtvis får han komma in och hämta papper och pennor men inget mer för att han skall kunna fullfölja sina arbetsuppgifter hemifrån."

Hur kan man då sitta säga att man är VD för just det företaget - och efter ett antal SMS till företaget som svarade att i "våran värld är han ingen VD" så man kan ju undra vilken värld han lever i. En sån styrelse vill inte jag tillhöra. Men Karma är ganska fiffig... What goes around comes around! Så jag säger bara "VÄLKOMMEN TILL VERKLIGENHETEN NÄR DEN VÄL NÅR DIG!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar