3 personer
Tillagningstid: 45 minuter
- INGREDIENSER
- 500 g laxfilé
- 1 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 tsk rosmarin
- 4 dl grädde
- 4 msk Koncentrerad Apelsinjuice
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225°.
2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och rosmarin. 3. Blanda grädde och apelsinjuice. Häll det över laxen.
4. Stek i mitten av ugnen i ca 15 minuter.
Servera med ris och grönsaker, smaklig spis!
OMDÖMME
3,5 av 5 morötter
Rätten var enkel att göra och snabbt men nästa gång skall jag vispa upp grädden innan jag gratinerar den i ugnen eftersom såsen var allt för lös och simmig för min smak. Men gott var det och kommer garanterat att tillagas igen i mitt kök!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar