Sidor

tisdag 28 januari 2014

Apelsinlax

APELSINLAX
3 personer
Tillagningstid: 45 minuter


  • INGREDIENSER 
  • 500 g laxfilé
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 tsk rosmarin
  • 4 dl grädde
  • 4 msk Koncentrerad Apelsinjuice 
GÖR SÅ HÄR
1. Sätt ugnen på 225°. 
2. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar och rosmarin. 3. Blanda grädde och apelsinjuice. Häll det över laxen. 
4. Stek i mitten av ugnen i ca 15 minuter.

Servera med ris och grönsaker, smaklig spis! 

OMDÖMME
3,5 av 5 morötter
Rätten var enkel att göra och snabbt men nästa gång skall jag vispa upp grädden innan jag gratinerar den i ugnen eftersom såsen var allt för lös och simmig för min smak. Men gott var det och kommer garanterat att tillagas igen i mitt kök! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar