Sidor

onsdag 1 december 2010

Julkalendern 2010

Är årets Julkalender superbra?

I år satsas allt på ett hotell


Hotell Gyllene knorren
Julkalender 2010

  • ”Hotell Gyllene knorren” handlar om familjen Rantanen som lämnar storstan för att satsa allt på ett hotell på landet.
  • Men det uppkommer så klart en del problem som familjen måste kämpa emot – till exempel att det råder matbrist på det svinkalla hotellet.
  • Peter Engman och Maria Sid spelar föräldrarna Roger och Ritva Rantanen.
  • Julkalendern bygger på författarna Måns Gahrtons och Johan Unenges böcker.

Jag vet inte vad jag skall säga, jag har som kanske många andra med mig saknat de traditionella Julkalendrarna som Albert och Herberts jul, Lille Luj och Änglaljus i Strumpornas hus, Julstrul med Staffan och Bengt och Trolltider. Är det jag som har fastnat i en annan tidsera eller har Julkalendern blivit mycket sämre än vad den var då jag var lite eller jag menar mindre ;) ?

Jag får väl ge årets Julkalender en chans, enligt Aftonbladet fick en familj med barn i olika åldrar bedöma årets Julkalender och deras omdöme var just att den var super bra och att de skrattade sig igenom de två avsnitten som de fick se. Jag tror jag vill skaffa mig en egen uppfattning om detta!

1 kommentar:

  1. Jag saknar också de traditionella julkalendrarna. Fast när jag tittar tillbaka så är dom ju egentligen inte så mycket annorlunda än dagens..dagens är bara lite moderniserade och vi har blivit äldre. Men Hugo gillade första avsnittet på dagens i alla fall =)
    Kram kram

    SvaraRadera