Sidor

fredag 3 december 2010

Ödla i maten

Ödla i maten – kräver flygbolag på 105 milj

Ödla eller bara kyckling på matbrickan?
Svaret är värt 105 miljoner kronor.
(Ödlan på bilden har inget samband med artikeln)
Montserrate Luna, kosmetolog från Puerto Rico, fick en ödla i flygmaten. Och  tuggade i sig den. Nu har hon stämt flygbolaget American Airlines på 105 miljoner kronor.

Medan Luna tittade på film på planet började hon äta av sin kycklingrätt som hon hade beställt. Efter en tappert försök spottade hon ut den seglivad "kycklingen" varav hennes som ropade att det var ett djur. Hon berättade också att hon fick utslag, en uppsvälld mage och diarré som efterverkningar.

Nu stämmer Luna flygbolaget på 105 miljoner kronor för det inträffade, flygbolaget försvarar sig med att den suspekta seglivade biten var en skinnbit från kycklingen som möjligtvis hade lite "fjäderrester" kvar men att det absolut inte var något annat djur.

Nu blir det upp till rätten att avgöra deras trovärdighet och se om Luna erhåller ett skadestånd på fasansfullt mycket pengar. Tänk om det hade fungerat på samma sätt i Sverige, undra hur det hade gått då för vår välfärd. Kyckling eller inte - alla har vi nog varit med om missöden som hade kunnat generera oss en stor summa pengar om vi hade bott i USA. Är verkligen pengar allt här i livet? Mord för pengar, mord för lån, sol och vårare för pengar, sex för pengar, giftemål för pengar... jag kan fortsätta i en oändlighet. Är alla så kåta på pengar? Tragiskt!

Källa: Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar