Sidor

söndag 14 augusti 2011

Lär dig få orgasm =P

Ur TV-serien "Trekant"
Ny TV-serie "Trekant" på 8 delar har spelats in i Norge där man skall lära ungdomarna få orgasm. Tydligen förväntar sig produktionen få stark kritik... min fråga blir automatiskt varför?

Varför är sex och sexuell njutning så tabu? Alla har det, alla njuter av det och alla vill ha det! Men varför är det fortfarande så mycket tabu runt det? Sex, porr, fetish och sexskola hittar du idag på nätet hur enkelt som helst. Men ändå "vågar" många inte prata om det? Njuta av det? Ge sig hän och uppleva njutningens toppar!

Personligen tycker jag det är bra att upplysa ungdomar om sitt eget medvetande att man inte skall skämmas för sin kropp eller för sin lust. Är du kåt så säg det - inget skam i det. Vi lever bara en gång och finns lusten där så vet du va du kan göra och hur. Det gäller bara att bli medveten om sin egen kropp och genom utforskning höja sin sexuella njutning.

Går det då att få en orgasm bara genom medvetenhet och tankens kraft? Jag kan bara svara utifrån mig själv - ja det går! Det är en orgasm som som inte går att beskrivas med den vanliga orgasmen genom penetrering... den är speciell... testa och se... njut och ha kul... och ni kommer aldrig att ångra er att ni utforskade er själva...!

Utforska er själva!
Bli medvetna om er sexualitet!
Förändra er sexualitet med medvetenhet 
- till det bättre!

Källa: Aftonbladet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar