Sidor

söndag 28 augusti 2011

Riktiga Män och Fejkade Kvinnor

Under en längre period så har olika texter om kvinnor figurerat på Facebook vilket jag faktiskt tycker är ganska kul =) men samtidigt så tycker jag det är ganska kul att dementera sånt =P Så nu till en av många texter =)

"Kvinnor idag har falska bröst... 
falska naglar... 
falska ögonfransar... 
falskt hår... 
falska ögonbryn... 
botox i ansiktet... 
push-ups... 
och många ligger i timmar i solarium för att bli bruna.... 
Och så klagar de på att det inte finns RIKTIGA män..............."

Men vart kommer allt detta ifrån? Är det inte så att vi kvinnor hör att killar vill ha och gillar stora bröst? Att killar vill ha långa naglar som kliar dem på ryggen? Killar som fångas av stora vackra ögon som en "sexsymbol" och vi skall efterapa för att tillfredsställa killarna? Svallande kändishår som slänger sexigt omkring sig på röda mattan och killarna suktar efter dem och vi efterapat igen för att killarna skall välja titta på oss istället utan den röda mattan? 

Redan förr i tiden annonserades det om att skönhet är
samma sak som lycka, framgång en tilldragande faktor
full av charm! När detta normalt? Att vara fejk?
Falska ögonbryn har jag lite svårt för men visst finns det dom som målar in och tatuerar in en helt annan form än vad man har just för att modevärlden säger vad som är inne och ute och dumma som vi är så efterapar vi det för att behaga killarna. Botox i ansiktet är ni förvånade? När gamla gubbar tänder på tonåringar och är du över 30 år eller t.o.m. över 25 år så är du redan förbrukad - inte konstigt att tjejer försöker göra sig yngre för killarna i sin omgivning. Och på tal om push-ups? Är det konstigt att det finns för att behaga killarna på ett fejk sätt om man inte har råd med silikon?

Allt detta gör vi för killarna - är det inte skam att vi tjejer nedvärderar oss själva till denna milda grad? För en killes skull? Sen gnäller vi att det inte finns RIKTIGA män? Men är dom verkligen så riktiga när de vill att vi skall se ut som de fejkade tjejerna i media?

Tacka vet jag mina äkta naglar som dekoreras med gelé istället för nagellack och enligt deras status ger det mig rätten och mage att just kunna gnälla övar att det är ONT om RIKTIGA MÄN! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar